Industrivægte

Vægten er din bedste controller

”The devil is in the detail”, siger man. Din virksomhed møder med sikkerhed øget international konkurrence og konstante krav om optimering. Med den rigtige veje-løsning kan du få fuld indsigt i dit forbrug af materialer gennem hele din proces fra råvare til færdig produkt.

Du får viden og fakta helt ned i detaljen – i stedet for formodninger. Med den viden kan du fokusere din indsats:

  • Den helt rigtige planlægning i din produktion
  • Optimal disponering i dit indkøb
  • Sætte ind overfor spild

Alt sammen er penge direkte på bundlinjen, og vi garanterer, at din omkostningsbesparelse hurtigt overgår investeringen.

Styret proces – fra råvare til færdigt produkt

Det starter ude ved leverandørrampen. Allerede her kan du få 100% styr på, hvad du får leveret. Varetype, vægt, dato, leverandør og andre centrale data kommer direkte ind i dit ERP system, hvis du ønsker det. Samtidig kan du styre præcis, hvor varen skal hen på dit lager, så du kan sikre optimale lagerdrift.

Med total og nøjagtig styr på mængden af de forskellige råvarer kan I planægge produktionen ned i mindste detalje. Vores kunder melder om synlige fordele ved at vide den præcis mængde af varer til rådighed – ingen ubehagelige overraskelser i produktionen med mangel på materiale – og stilletid, omstilling etc.

For mange af vores kunder er råvare- og produktionskontrol med vægten en fuldt integreret del af deres virksomhed med et målbart udbytte – tid og penge:

  • Ingen spild af materialer
  • Altid præcis viden om råvarer og lager
  • Ingen spildtid i produktionen

Med vores løsning er dine data nøjagtige og tilgængelig, og dine beslutninger kan baseres på fakta – ikke formodninger.

Dine data i sikkerhed

Tiden, hvor en vægt gav dig et tal i et display, og du noterede det ned, er forbi. Vores vægtsystemer er en vigtig datakilde for vores kunder. Alle steder, hvor vægten bruges i processen, holdes der styr på data, og de bruges aktivt til analyse i kundernes systemer.

Vægten i dag er hardware og software – ligesom mange andre af jeres centrale installationer og produktionsapparater. Vores hardware (selv vægten) er state-of-the art. Det betyder, at enhver vejning foregår hurtig og præcist. Det betyder to ting for vores kunder:

  • Hurtig gennemløb og minimal tidsforbrug
  • Præcision i forhold til viden og data – intet spil.

Vores software integrerer direkte ind i dit ERP system, og vi har erfaring med de systemer, der findes på markedet. Som en ekstra service laver vi back-up af dine veje-data, således at de altid er til at få fat i, lige meget hvordan du ønsker at bruge dem i dine andre virksomhedssystemer.