Om Bjerringbro Vægte

“FOKUS – TILPASNING – OMSTILLING”

Hos Bjerringbro Vægte hjælper vi din virksomhed med at optimere din produktion ved brugen af vægte. Bjerringbro Vægte er en familieejet virksomhed med mere end 35 års erfaring indenfor vægt branchen.

Bjerringbro Vægte er leverandør af højteknologisk vejeudstyr. Fra standard opgaver til komplekse tilpassede løsninger, som er udviklet specilet til din virksomheds vejebehov. Fødevareproduktion, nonfood industri, detailhandel, forskning og landbrug – vi udvikler vægte til alle brancher og med forskellige vejebehov.

Vi er en stærk og fleksibel virksomhed, som agere både nationalt og internationalt. Derfor har vi vores egen udvikling, som gør os i stand til hurtigt, effektivt og målrettet at tilpasse vores produkter og konceptløsninger til vores kunder – og til stadig skiftende myndighedskrav og direktiver. Vi har ydermere de bedste medarbejder, med mange års erfaring og med evnen til at udvikle løsninger, som holder mange år frem i tiden.

Vi har gjort  “FOKUS – TILPASNING – OMSTILLING”  til vores motto, fordi det fortæller hvem vi er og hvad vi alle ønsker at, vi som virksomhed og arbejdsplads står for.

Adm. Direktør

Ole Bech
Tlf.: +45-86 68 52 55
Mobil.: +45-31 77 52 55
Email.: ob@bjerringbrovaegte.dk

Lasse Vestergaard
Servicetekninker
Mobil 26 30 52 55

Kasper Kristensen
Servicetekniker
Mobil 31 65 52 55

Steen Bech
Servicetekniker